Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Κύκλος διαλέξεων για την Βυζαντινή Μουσική και την Ψαλτική τέχνη!

Από τις 10.03.2016 έως τς 09.05.2016 θα πραγματοποιηθεί ένας Κύκλος Διαλέξεων για την Βυζαντινή Μουσική και την Ψαλτική Τέχνη, υπό την αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Υπηκόων Απελαθέντων εκ Τουρκίας.

Οι πολύ ενδιαφέρουσες αυτές διαλέξεις θα γίνουν στην

Αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Κων/πολιτών επί της οδού Σούτσου 46 στους Αμπελόκηπους. 

Η ώρα των διαλέξεων είναι στις 7.00 μ.μ.


Τις διαλέξεις τις κάνουν αξιόλογοι Μουσικολόγοι και Ερευνητές της Ψαλτικής Τέχνης (κ. Δημήτριος Νερατζης, κ. Διονύσιος Ανατολικιώτης, κ. Ιωάννης Αρβανίτης, ο συνεργάτης του Χορού μας κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου και ο κ. Δημοσθενης Φιστουρής). 

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Δρ. Μουσικολογίας κ. Δημοσθένης Φιστουρής.

Εν συνεχεία παραθέτουμε στους φιλόμουσους αναγνώστες μας, τον πίνακα με όλους τους ομιλητές και τα θέματα που θα παρουσιαστούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλιο Ιστολογίου

Οι απόψεις που εκφράζονται, απηχούν την προσωπική γνώμη του εκάστοτε γράφοντος.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλια που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ. Για τον λόγο αυτό ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση για να αποφευχθούν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς διότι οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.

Ανώνυμα σχόλια ή σχόλια με ψευδώνυμο ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.